MUNKAADÓK – MUNKAVÁLLALÓK FIGYELEM!

 

 

TOP-5.1.2-15-CS1-2016-00001.

„FOGLALKOZTATÁSI EGYÜTTMŰKÖDÉS MÓRAHALOM TÉRSÉGÉBEN”

 

 

A paktum projekt célja a hátrányos helyzetű álláskereső személyek munkába állásának támogatása. Az együttműködés szolgáltatásai már 2017. júniusa óta elérhetőek a Mórahalmi járás, a Kisteleki járás, valamint a Szegedi járás 5 településén, melynek eredményeként 282 fő bevonása valósult meg.

 

A projekt keretében mind a munkáltatók, mind a munkavállalók részesülhetnek támogatásban az alábbiak szerint:

 

Munkáltatók részére foglalkoztatást segítő támogatásokat nyújtunk (bérköltség támogatás, foglalkoztatás bővítését szolgáló támogatás, munkatapasztalat-szerzést elősegítő bérköltség-támogatás, illetve mobilitás támogatás).

 

A munkavállalók elhelyezkedést segítő támogatásokat vehetnek igénybe (a munkába járáshoz, munkatapasztalat-szerzéshez kapcsolódó utazás támogatása, mobilitás támogatása). A legfeljebb 6 hónapra kapható, a mindenkori minimálbérnek megfelelő összegű támogatás az önfoglalkoztatóvá válás elősegítését célozza.

Az előzőek mellett ingyenes munkaerő piaci szolgáltatások is igénybe vehetőek, melyet a projekt keretében mentorunk, Oltányi Edit Gréta  (telefon 0670/3747222, cím 6782 Mórahalom, József Attila u. 6.) nyújt minden érdeklődő számára. A mentor folyamatos támogatást nyújt a munkavállalóknak annak érdekében, hogy az álláskereső személy igényeinek és kompetenciáinak megfelelő szolgáltatásban részesüljön. A mentorálási folyamat eredményeként fő cél minél több álláskereső személy munkába állásának, illetve az elhelyezkedett ügyfelek munkahely-megtartásának elősegítése. Előzetes időpont egyeztetésért keresse fel mentorunkat elérhetőségei valamelyikén.

 

A támogatások igénybevételével, illetve a szolgáltatásokkal kapcsolatban további információ érhető el a Csongrád Megyei Kormányhivatal járási kirendeltségei foglalkoztatási osztályain, illetve a Paktumirodán (telefon: 06-30/5610039, cím 6782 Mórahalom, István király út 8.).

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Facebook: www.facebook.com/PaktumIroda  

A projektről bővebb információt a http://www.morahalom.hu/foglalkoztatasi_paktum  oldalon olvashatnak.

 

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

 

Facebook