Ugrás a tartalomhoz Ugrás a főmenühöz Ugrás a lábléchez

Rotary Hajtás 2024.09.28.

A Rotary Club Mórahalom Egyesület a hagyományok és a Rotaryra jellemző elvek mentén szervezi az idei Rotary Hajtás elnevezésű kerékpáros teljesítménytúrát 2024. szeptember 28-án.
A sportolás, mozgás örömén túl az empátia, a tenni akarás, a segítségnyújtás motiválja mind a szervezőket, mind a résztvevőket.
Az idei esemény kiemel támogatottja egy csupaszív kislány, Verba Sára. Sári izomzata, törzse, erőnléte messze az átlag alatti, diagnózisa szerint: izomtónus szabályozási zavar. Betegsége veleszületett rendellenesség. Tartása ülő- és állóhelyzetben nem stabil. Rengeteget küzd azért, hogy járókerettel egyre nagyobb távolságokat legyen képes megtenni, vagy a speciális tricikliével eljusson a virágos rétig, a „fűben-fában” erdőig. Sári mindennapjai a küzdésről szólnak. Ahhoz, hogy izomzata, tartása fejlődjön terápiák szükségesek: Pfaffenrot manuál terápia, intenzív gyógytorna , kézterápiás és gyógypedagógiai foglalkozások, úszás, lovaglás. Ahhoz, hogy Sári minél jobban fejlődhessen – összefogásra van szükség.
Hisszük, hogy a környezetünkben élő emberek segítő szándéka valóra válthatja Sári álmát. Hajtsunk kerékpárral Sáriért!
RAJTOLÁS HELYSZÍN: Ásotthalom, Bűbáj Élménybirtok 9:00 óra
2024. szeptember 23. szombat
Amennyiben a támogatott célt pénzzel kívánja segíteni, azt az 56900044-10427640 (Takarékbank) bankszámlára történő utalással teljesítheti. Az utalásnál jelölje, hogy felajánlás Verba Sári támogatása számára érkezik.
Hajtsunk kerékpárral Sáriért!

Széchenyi 2020 - Magyarország Kormánya, Európai Unió Európai Szociális Alap. Befektetés a jövőbe.