Ugrás a tartalomhoz Ugrás a főmenühöz Ugrás a lábléchez

HIRDETMÉNY – Lakossági barnakőszén felmérés

Lakossági barnakőszén felmérés

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

Tájékoztatjuk a barnakőszén-tüzelésére alkalmas fűtőberendezéssel rendelkező lakosságot, hogy az önkormányzat Hivatalában lehetőségük van Barnakőszén iránti igényüket bejelenteni.

Lakossági igénybejelentés feltételei az önkormányzat felé:

  • háztartás alatt a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról szóló 1993. évi III. törvény 4. § (1) bekezdése alapján az egy lakásban együtt lakó, ott bejelentett lakóhellyel vagy tartózkodási hellyel rendelkező személyek közössége értendő
  • egy háztartással összefüggésben egy személy élhet igénybejelentéssel, mely személy bejelentett lakhelye, illetve bejelentett tartózkodási helye az adott háztartás
  • egy háztartás által bejelenthető maximális barnakőszén igény legfeljebb a következő fűtési szezonban várhatóan felhasznált tüzelőanyag mennyisége lehet.

Az igényfelmérés a 2022/2023. évi fűtési szezonra vonatkozó várhatóan felhasznált barnakőszén igény mennyiségének megismerését szolgálja.

Fontos hangsúlyozni, hogy az igényfelmérés kizárólag a lakossági igények megismerését szolgálja, nem jelent későbbi automatikus támogatást!

Barnakőszén igényüket (mázsában kifejezve) az alábbi adatok megadásával jelezhetik 2022. szeptember 28-án 14:00 óráig a  elektronikus levélcímre küldött levéllel vagy személyesen az önkormányzat hivatalában.

Adat szükséglet: Igénylő neve, Igénylő címe, Igényelt mennyiség

Széchenyi 2020 - Magyarország Kormánya, Európai Unió Európai Szociális Alap. Befektetés a jövőbe.