A Korrupciómentes-övezet szellemében, ismét itt a közösségi háló nyilvánossága előtt hirdetünk meg egy újabb beruházást, amelyhez kivitelezőként - amennyiben az építéshez szükséges szakmai feltételekkel rendelkezik - bárki (de csak 100 % magyar tulajdonú cég) jelentkezhet a közbeszerzési eljárásra. Egy régi nagy álmom, egy három éve tartó projekt, egy igazi nemzeti kincs megteremtéséről van szó, a Tömörkény-ház skanzen-szerű újraépítéséről, amelyet részletesen az alábbi videóban mutatok be közel 3 évvel ezelőtt.

 

https://www.youtube.com/watch?v=mJ9V1o9IvP8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR13VyUc1gpY2TFT6pQXCxNPI-pjP1O86qbprD5NxK4VejpQ52Srhz2RhVA

 

A kivitelezés rövid bemutatása és a jelentkezés részletei:

A megbízó elképzelése, hogy egy XIX. századi tematikus élményparkot hozzon létre a téren, aminek központi eleme lesz a Tömörkény-ház. 
A meglévő Rózsa Sándor Emlékházhoz szeretnék igazítani az élménypark stílusát. Ezért a tervezett kiszolgáló épület látszó bontott tégla falazattal lesz építve és hódfarkú cserépfedést kap, hogy korabeli hatást keltsen.
A Tömörkény-házban egy tornácból, két szobából, egy pitvarból egy közlekedőből és egy pinceszinti kiállítótérből áll. A kiszolgáló épület egy WC blokkból és egy raktár helyiségből áll.
A telken közüzemi elektromos áram rendelkezésre áll, élő szerződéssel rendelkezik. Az ingatlan vezetékes ivóvíz hálózati csatlakozással rendelkezik, a mérőóra a telken belüli vízóra aknában található. Az ingatlanra a telekhatáron belül a földgázvezeték bevezetésre került, élő szerződéssel rendelkezik. A szennyvízelvezetés közüzemi csatornahálózattal megoldott.

A Tömörkény-ház és a kiszolgáló épület együttes mérete: 309,89 m2

A műhelysorban helyet kap egy kovácsműhely, egy kerámia műhely, egy fafaragó műhely és egy korabeli fényképész stúdió is. Minden műhelyhez tartozik egy kiszolgáló egység, ami egy zuhanyzóból és egy előtérből áll, mindez összesen: 177,06 m2

Kérjük, hogy 
1. nyilatkozzon, hogy a fenti információk ismeretében képesnek érzi-e a vállalkozását a kivitelezés teljesítésére, figyelemmel a műszaki tartalomra és a teljesítési időszakra, valamint a saját kivitelezési kapacitására mind a munkaerő, mind a műszaki felszereltség szempontjából, ezek alapján kész-e ajánlatot tenni, amennyiben felhívást kap erre?
2. nyilatkozzon, hogy a korábbi teljesítései ismeretében szakmailag megbízhatónak tartja vállalkozását.
3. nyilatkozzon, hogy az építőipari kivitelezéshez előírt szakmai szervezetek, kamara tagja, így azt jogszerűen képes teljesíteni.
4. adja meg a kapcsolattartó személy nevét, telefonszámát és e-mail címét!

Kérjük, hogy a nyilatkozatát 2019. 02. 07.-ig e-mail üzenetben küldje el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre.

Tájékoztatjuk, hogy sem a jelen előzetes tájékoztatás kérés, sem az Ön által adott szándéknyilatkozat nem kötelezi az ajánlatkérőt automatikusan arra, hogy az Ön által képviselt gazdálkodó szervezetet hívja fel a közbeszerzéshez ajánlattételre, erre abban az esetben kerülhet sor, ha minden műszaki, szakmai és jogi feltételnek megfelel.

 

Felhívom a figyelmét, hogy az ajánlatot csak az EKR rendszerben regisztrált ajánlattevők nyújthatják be, kérjük a www.ekr.gov.hu oldalon tegye meg a regisztrációját.

Facebook