Ugrás a tartalomhoz Ugrás a főmenühöz Ugrás a lábléchez

Önkéntes adatszolgáltatás

Tisztelt Lakosok!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Ásotthalom településen  önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, felnőttképzés témában.

Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (STATEK Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. Adatszolgáltatóknak lehetőségük van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint  a kérdőívek weben történő önkitöltési lehetőségére is.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A  kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal jogszabályok előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A lakosság és a polgármesteri hivatal munkatársai részére munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a e-mail címen adnak  további tájékoztatást.

Az adatgyűjtés módszertanával és a kutatási eredményekkel kapcsolatosan a www.ksh.hu internetes oldalon található Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Lakossági adatgyűjtések menüpont nyújt tájékoztatást.

 

Köszönöm együttműködésüket, amellyel hozzájárulnak a Statisztikai Adatfelvételi Program sikeres végrehajtásához!

 

Barna Angéla
jegyző